Fabricile noastre

Înființată în 1994, fabrica Francesca lucrează pe bază de capital privat românesc 100% și are ca domeniu de activitate principal confecționarea produselor textile de damă. Cu sediul central în Pitești, compania a fost de-a lungul anilor unul dintre cei mai buni furnizori de textile pe piața modei din Marea Britanie, dar și în restul Europei. Începând cu anul 2000, compania a intrat în rândul marilor jucători din industria textilă, livrând în medie 6,000,000 de produse anual pe piața de export. În toți acești ani, compania noastră s-a făcut remarcată prin calitatea superioară a produselor fabricate și prin promptitudinea livrărilor, devenind, astfel, furnizorul marilor retaileri europeni.

Din 2019, compania fuzionează cu Ann Reeves LTD Londra, cu scopul de a asigura continuitatea pe termen lung a fabricilor de confecții din România, dar și pentru a asigura clienților prețuri competitive și calitate ridicată a produselor.

Pe lângă fabricarea de îmbrăcăminte de damă, asigură clienților dezvoltarea de modele, prelevare de probe, servicii de depozitare și capacități logistice. Nivelul nostru de control al proceselor asigură cea mai bună calitate a serviciilor, permitându-ne să personalizăm forța de muncă, utilajele, termenele de livrare și orice alți factori de producție în funcție de cerințele clientului.

Procesul nostru de producție este foarte bine organizat, fapt ce ne permite să oferim cel mai bun raport calitate-preț si termene de livrare flexibile. Producția este alocată în România, Țările Balcanice, Vietnam și Sri Lanka.

Sursa: Inquam Photos/ Autor: George Călin

ro_RO