logo_ann_reeves_francesca_uk_3_2023-03

DEVOLTARE PRODUS

Oferim dezvoltare rapidă axată pe tendințe pentru modele din gamele Main, Petite, Tall și Curve.
Suntem, de asemenea, pricepuți să facem note și calcule precise de costuri/planuri.
Putem oferi un proces complet de eșantionare.

FABRICARE

Fabricile noastre din România și Balcani oferă servicii de producție fiabile și de înaltă calitate, precum și termene de livrare rapide. Fabrica românească are capacitatea de a produce în jur de 500.000 de articole lunar.
De peste 20 de ani producem pentru marile brand-uri de pe piața britanică, obtinând în acest timp o reputație bună pentru produsele de înaltă calitate livrate. De asemenea, avem relații de lucru strânse cu fabricile din Vietnam și Sri Lanka, aspect ce ne permite să avem acoperire globală și producție cu termene de livrare flexibile, precum și un mai bun control al nivelului prețurilor.

TEHNIC

Tehnicienii noștri cu experiență în industria textilă sunt vitali pentru menținerea activității companiei la cel mai înalt nivel. Cu asistența lor, suntem capabili să realizam design-uri și să asigurăm producția de înaltă calitate a unei game largi de îmbrăcăminte de damă.
Folosind tehnologii performante precum Lectra, Optitex și Gerber, putem oferi servicii tehnice de calitate și de actualitate.

LOGISTICĂ

Pe lângă fabricarea articolelor de îmbrăcăminte, putem oferi și servicii de depozitare și capacități logistice. Nivelul nostru de control al proceselor de producție ne asigură cea mai bună calitate a produselor și a serviciilor, permitându-ne adaptarea la nevoile fiecarui client.

LISTA DE PREȚURI PENTRU DEZVOLTAREA MODELULUI

Consultați lista noastră de prețuri pentru dezvoltarea modelelor și serviciile conexe.

ro_RO